Skap det livet du vil elske å leve. 

Hvis du virkelig ønsker å skape endring i livet ditt, hjelper det ikke å bare endre adferd – du må endre tankegang.

Når du endrer tankegang vil realiseringen av målene og drømmene dine ikke bare være mulig og sannsynlig,
men UUNNGÅELIG!

VÆR mer!
GJØR mer!
HA mer!
Fra og med i dag!

Life Mastery(TM) er et unikt program basert på 50 år med intensiv forskning på kunsten og vitenskapen bak personlig suksess og fremgang – det som gjør fremgangsrike mennesker fremgangsrike innenfor alle områder i livet.
 
Utviklet av den verdenskjente suksess-eksperten Mary Morrissey, er dette en kraftfull og innovativ prosess for rask og varig forvandling fra mål, drøm eller ønske til realitet. 

Dette enkle, og samtidig høyst effektive, steg-for-steg programmet vil styrke deg i å:

​Krystallisere målene dine til en kraftfull visjon
Svake mål skaper svake resultater. Og mangel på mål, eller manglende kunnskap om hvordan oppnå mål, holder deg fastlåst. En kraftfull visjon som er i tråd med kjerneverdiene dine, strategisk utformet og fylt med begeistring, er det første og mest kritiske steget i å skape resultatene du ønsker.

Installere visjonen i dypet av sinnet ditt
Ethvert resultat som du har i livet, enten det er bra eller dårlig, er et direkte resultat av tankene dine – de du er bevisst, og enda viktigere, de du ikke er bevisst. Harmoniser bevissthet og underbevissthet med visjonen din, og den vil manifesteres i en fantastisk hastighet.

Harmonisere visjonen din med Universets naturlige lover

Universet er fylt med krefter designet for å gi deg hva enn du virkelig ønsker deg. Harmoniser din krystallklare visjon med den naturlige flyten av denne kraften, og forbered deg på en strøm av muligheter og overflod som du aldri har opplevd før.

Life Mastery(TM) er et 6 måneders program for radikal personlig forvandling.

​Life MasteryTM tilbyr veiledning gjennom et omfattende pensum som hjelper deg med å utvikle den indre kraften som du trenger for å skape positive, dype og varige endringer innenfor hvilket som helst område i livet ditt, inkludert:

 • Økonomisk frihet
 • Forbedret helse og vitalitet
 • Vektreduksjon
 • Forbedrete forhold og relasjoner
 • Et nytt hjem
 • Eliminering av gjeld
 • Tidsfrihet
 • Eller hvilke som helst mål du ønsker deg!


I Life MasteryTM-programmet lærer du å installere et høyere nivå av effektivitet og måloppnåelse innenfor hver av de seks pilarene i Life Mastery(TM):

 1. Intensjon
 2. Helse
 3. Rikdom
 4. Forvandling
 5. Kjærlighet
 6. Manifestasjon

​Det beste med Life Life Mastery(TM) er at du lærer å leve fra et høyere nivå av bevissthet, som gjør deg i stand til å skape livet du drømmer om enkelt og effektivt.

«You can’t get TO your dream, – you must come FROM it.» MARY MORRISSEY

Hvorfor er Life Mastery så ekstraordinært effektivt?

Umiddelbar virkning
Du vil umiddelbart se virkningene av Life Mastery(TM) -programmet i livet ditt. Undervisningen du får hver uke er designet til å omprogrammere bevisstheten og underbevisstheten din for suksess. Mens du lærer, vil Life Mastery(TM)-ferdighetene dine vokse. Faktisk vil du raskt ta deg selv i å enkelt gjøre de nødvendige endringene for å få resultatene du ønsker.

Strategisk repetisjon
Virkningen fra hver enkelt fase i Life Mastery(TM)-programmet blir maksimert gjennom kraften som ligger i i repetisjon – den første og viktigste loven om læring – som gir en fundamental endring i de mentale prosessene som skaper resultatene dine. Gjennom denne målrettede repetisjonen, vil du RASKT og AUTOMATISK installere rutiner som leder til livsvarig forvandling.

Livsvarig anvendelse
For hvert mål du realiserer vil du oppdage at du strekker deg etter høyere nivåer av oppnåelse og tilfredsstillelse i livet. Ønsket om å bli enda mer av den du er vil aldri svekkes – det vil heller ikke kraften fra Life MasteryTM-programmet. Gjennom det vil du permanent sitte på kraften til å oppnå hva enn du virkelig ønsker, innenfor hvilket som helst område i livet, for resten av livet.


Forvandlingen begynner i det øyeblikket du starter programmet.
Det kraftfulle 6-måneders Life Mastery(TM)-programmet gir deg verktøyene for å akselerere veksten din og forbedre resultatene dine gjennom:
 

En live, ukentlig Life Mastery(TM)-undervisning

– Få svar på spørsmål du brenner inne med, strategier til å overkomme begrensende tankemønstre og hjelp til å holde deg på rett kurs.
– Få tilgang på de aller mest avanserte verktøyene i en nett-basert undervisning på et høyt nivå med inspirasjon og fellesskap.

Arbeidshefte og daglig tankesett-trening

– Lær ukonvensjonelle løsninger og metoder for å implementere Life Mastery(TM)-verktøy direkte i livet ditt.


Guidede meditasjoner

– Motta en daglig dose av inspirasjon, sinnsro og motivasjon til å hjelpe deg tilbake til deg selv og det som er aller viktigst for deg.
 

Lydfil fra hver ukes undervisning.

– Du kan høre på undervisningen igjen og igjen om du ønsker det.

Hvor kan du være et år fra nå?
Svaret vil forbløffe deg!

Enten du vet akkurat hva du ønsker å oppnå, eller du bare vet at du ønsker noe mer en det du for øyeblikket har, vil Life Mastery(TM) åpne sinnet ditt for alt du er i stand til å oppnå.. og gi deg styrken til å realisere det!


Bestem deg akkurat nå for å forbløffe deg selv

​– med hva du kan gjøre
– med hva du kan ha
– med hvem du kan bli

​Når du begir deg ut på Life Mastery(TM)-reisen beveger du deg fra der du er i livet til der du virkelig elsker å være.

6 måneder vil fly avgårde før du vet ordet av det. Men forandringen du opplever varer evig.

Bli inspirert til å finne din krystallklare visjon og lær systemet som forvandler drøm til virkelighet.

 

SPØRSMÅL?

Hvis du har spørsmål mail mj@drommearkitekten.no
Haster det, kan du nå meg på (+47) - 98627559.