Skap livet du drømmer om! 

Vi skal snakke om drømmer, mål og visjoner. Du vil få tilgang til raske og enkle verktøy som vil lyse opp livet ditt. 

DrømmeArkitekten LIVE med Maria Jacobsen!

16. november 2024 på Litteraturhuset i OSLO

Meld deg på LIVE EVENT her 👇👇

JA, JEG ØNSKER Å MELDE MEG PÅ LIVE EVENT!

Hvis du lengter etter et enda bedre liv ...

Oppdag den velprøvde, pålitelige og repeterbare formelen for å skape et liv du elsker å leve, raskere og lettere enn du noen gang trodde det var mulig - og gjør drømmene dine til virkelighet i 2024!!


En livsendrende live opplevelse - et dypdykk i de hemmelige strategiene, åndelige prinsippene og velprøvde, praktiske verktøyene du trenger for å transformere, overvinne hindringer og
skape et liv du elsker. Alt dette, sammen med andre fantastiske dreambuildere som deg.

Kjærlig felleskap

Kom i kontakt med et kjærlig felleskap med andre likesinnede, klare til å støtte deg i å skape ditt drømmeliv.

Drøm stort

I dette arrangementet vil du være med på små gruppeaktiviteter og få kontakt med andre drømmebyggere fra alle deler av landet. Alle støtter hverandre for å drømme STORT og skape et liv de virkelig elsker.

Muligheter

Dykk dypt ned i materien av et hav av muligheter, inspirasjon og kreativitet.

På Live Eventet, Skap Livet du Drømmer om, vil Maria guide deg gjennom de tre stadiene av dreambuilding: Visjonsfasen, brofasen og byggefasen. Dette er den velprøvde, pålitelige og repeterbare formelen for å skape et liv du elsker, raskere og enklere enn du noen gang hadde forestilt deg. 

Bli med på dette live eventet og du vil:

 Bli guidet av Maria og hennes kollegaer i en intim opplevelse for å begynne å skape et liv du elsker å leve med
engang.

Oppdag spesifikke teknologier for å gjøre selv de mest kaotiske og utfordrende omstendighetene i livet ditt til ekstraordinære resultater - raskere og enklere enn du noen gang hadde forestilt deg. 

Kom i kontakt med kjærlig fellesskap med mange andre likesinnede, klare til å støtte deg i å skape ditt drømmeliv. 

Motta de praktiske verktøyene og åndelige praksisene du trenger for både å blomstre personlig og støtte dine kjære til å gjøre det samme. 

Fordyp deg dypt i en høyfrekvent energi av muligheter, inspirasjon og kreativitet. 

Forvandle tankesettet ditt, slik at du kan utnytte GULLET som er skjult i enhver utfordrende situasjon og ta et kvantesprang i veksten din frem i tid.  

Dette er heller ikke et slik typisk "sitt og se" LIVE event...

Dette er en interaktiv opplevelse som du aldri har sett før! Gjennom dette eventet, vil du delta i små gruppeaktiviteter og få kontakt med mange andre drømme skapere fra hele Norge og utlandet, hvor alle støtter hverandre for å drømme STORT og skape et liv de virkelig elsker. 

...alt dette i et trygt, støttende miljø designet for å inspirere sinnet ditt og tenne gnisten til drømmene dine!

Hvis du er klar til å ta livet ditt til et helt nytt nivå av mening, glede, suksess og overflod...

Gjør en Handling NÅ for å få umiddelbar Tilgang til vårt Banebrytende Live Event:

Hvem vil du være når du møter Utfordringer?

I enhver gitt utfordring dukker det opp to typer mennesker:

For det første, som er av det meste i verden...

Menneskene som trekker seg sammen, overgir seg til til frykten og kaster bort de store mulighetene for vekst og storhet som ligger der tilgjengelig rundt oss. 

Og så er det "DreamBuilderene"...

Menneskene som hever seg over omstendighetene, utnytter muligheter for vekst og blir støttepilarer for menneskene rundt seg. Dette er menneskene som holder fokus på drømmene sine, oppnår det "umulige" og lyser kreativitet og kjærlighet inn i verdens mørke.

Vi er et selskap og felleskap av DreamBuildere...

Og vi vil gjerne at du blir med oss!

Vi tror du innehar MYE mer potensiale enn noen omstendighet, situasjon eller tilstand - fordi den menneskelige sjelen er bortenfor all måling.

Og vi tror at akkurat nå er den BESTE tiden å fokusere på å bygge drømmene sine - fordi akkurat nå er ALLTID  den beste tiden, uansett hva som skjer rundt deg.

Vi opprettet dette eventet for å hjelpe deg med å utnytte dine indre superkrefter, slik at du kan transformere omstendighetene dine, bli en vibrasjonsmatch for drømmene dine og skape et liv du absolutt elsker...

...livet du drømmer om går i oppfyllelse. 

Et engangs spesial tilbud...

Dette er det perfekte ekstra for å gi deg selv en dag med full fordypning i transformasjonsprinsippene som vil forene resultatene dine til ekstraordinære nye høyder!

Investeringen for å delta på Live Eventet "Skap Livet du drømmer om" er vanligvis 1999,-men hvis du handler raskt og viser forpliktelse til din egen vekst, og investerer i dine egne drømmer gjennom dette eventet så vil vi gi deg billetter til Live Eventet for

Total investering : 1999,-

Fri entre. Depositum = 250,- 💖
Vennligst merk at det kreves et lite depositum for billettene, som vil bli refundert ved oppmøte på eventet 16. november.
For å få refunderingen må både du og eventuelle venner du har invitert, være tilstede.
Dette sikrer at gratisbilletter ikke blir hentet uten å bli bruk, siden eventene mine ofte blir utsolgt. 

 
ARLY BIRD

Hver billett inneholder:

Tilgang til 1 dag med undervisning, presentasjoner og mange morsomme øvelser fra Maria og hennes kollegaer. 

Et "Empowerment Kit" for å støtte deg i å transformere gamle paradigmer, omprogrammere underbevisstheten din for suksess og videreføre den livsendrede frekvensen av denne hendelsen inn i livet ditt             i årene som kommer (inkluderer også noen overraskelsesgaver!) 

Støtte og tilkobling fra et sterkt samfunn med mange andre dreambuildere, fra hele Norge, som hjelper hverandre og jobber sammen for å skape et liv etter design. 

Et sett med verktøy, strategier og tankesetthemmeligheter som vil hjelpe deg å skape transformasjon på alle områder av livet ditt... for resten av livet!

Total investering : 1999,-

Fri entre. Depositum -  = 250,- 💖 

Vennligst merk at det kreves et lite depositum for billettene, som vil bli refundert ved oppmøte på eventet 16. november.
For å få refunderingen må både du og eventuelle venner du har invitert, være tilstede.
Dette sikrer at gratisbilletter ikke blir hentet uten å bli bruk, siden eventene mine ofte blir utsolgt. 

 

Meld deg på nå og endre livet ditt...

Det utprøvde, pålitelige, repeterbare Dreambuildersystemet som Maria vil lede deg gjennom på Live Eventet, "Skap Livet du Drømmer om", er basert på over 50 års studier og testet på titusenvis av menneskers liv. 

Det vi dekker på dette eventet er så transformerende at vi har mennesker som deltar om og om igjen!! 

Ikke ta mitt ord for det...opplev det selv! 

Dette er hva tidligere deltakere sier om Live Evente

 • Drømme Arkitekten

  “Takk for spennende og tankevekkende event!”

  Maria Jacobsen tusen takk for en spennende, veldig interessant og tankevekkende event! Det er tydelig at du har jobbet mye med innholdet. Det var en nydelig variert workshop - jeg ble så ivrig! Veldig inspirerende, det plantet nye idéer til hvordan man tenker og hvor viktig tankens kraft er i livet, i både positiv og negativ forstand. Jeg skal definitivt jobbe videre med deg, og spre ordet om hva du gjør til mine venner og nettverk. Toppers!

 • Drømme Arkitekten

  “Maria kan gi deg en puff i riktig retning!”

  Jeg vil anbefale Drømme Arkitekten for alle. Enten du har store drømmer eller bare for å finne ut at du har det fint, bare trenger litt justering for å kjenne at livet har masse positivt å by på. Maria kan gi en puff i riktig retning. Eller bare gjøre deg bevisst på at du er eksperten i livet ditt. Anbefales 🦋🌿

 • Drømme Arkitekten

  “Maria sin kunnskap, klokskap og gode energi klarer hun og føre meg i riktig retning”

  Jeg er veldig takknemlig for at jeg har møtt Maria og gjort programmet i Drømmearkitekten. Ved å høre på lydfilene og gjøre oppgavene har jeg lært mye og funnet ut mer av hva jeg ønsker ut av livet og hva jeg ikke ønsker. Med Maria sin kunnskap, klokskap og gode energi klarer hun og føre meg i riktig retning når jeg trenger en liten dytt. Man kan virkelig føle at Maria brenner for det hun gjør. Anbefales!

Typer resultater folk rapporterer å oppleve etter å ha deltatt på DreamBuilder Event.

Store inntektsøkninger – penger og andre gyldne muligheter strømmer inn i livene deres på uventede og mirakuløsemåter.

Manifesterer kjærligheten for livet - den ene personen som forstår dem på måter ingen andre kan, eller tar deres eksisterende forhold til nye høyder av lidenskap og oppfyllelse.

Starter drømmebedriften – eller tar deres eksisterende virksomhet til neste nivå av påvirkning, suksess og harmoni. 

Starter veldedige organisasjoner og ideelle organisasjoner – finner dypere mål og mening med å gi tilbake på nye og inspirerende måter.

Økt tidsfrihet og økonomisk frihet – endelig skape seg tid til å nyte alle slags spesielle opplevelser med venner og kjære.

Når helse- og treningsmål – ofte noen som har unngått dem i årevis.


Hvis du ønsker å ta del i denne ekstraordinære opplevelsen, slik at du kan oppdage den velprøvde formelen for å transformere drømmene dine til din virkelighet, bli den personen du alltid har ønsket å være, og skape livet du har drømt om...

Skynd deg og meld deg på før det er for sent!

JA, JEG ØNSKER Å REGISTRERE MEG TIL EVENTET!

Registrer deg nå for å få umiddelbar tilgang til vårt banebrytende arrangement:

Nedtelling til DrømmeArkitekten® LIVE EVENT - Oslo

00

dager

00

timer

00

min

00

sek

Hva vil du lære og hva vil du skape

I løpet av denne dagen, vil du gå gjennom de tre fasene av Dreambuilding – Visjonsfasen, Brofasen og Byggefasen.

Du får løsninger for hvordan du håndterer den begrensende troen/paradigmen som garantert vil dukke opp – som på en måte, KUN er mulig å gjøre personlig, i samarbeid med meg, og andre DreamBuildere. Du vil få muligheten til å be om støtte og veiledning når du trenger det.

Du blir satt sammen med andre DreamBuildere for å skape en mastermind-gruppe, som skal hjelpe deg gjennom dine fremtidige hindringer og holde deg ansvarlig på veien mot å bygge drømmen din.

Å gjøre det på denne måten blir det mer effektivt, enn bare å prøve å endre livet ditt alene, fordi du ikke bare vil få verktøyene og strategiene du trenger for å bevege deg fra der du er nå, til der du vil elske å være, men du vil også få ekspertisen og støtten som trengs for å opprettholde momentumet og overvinne hindringer.

Hvem kommer til  DrømmeArkitekten® LIVE?

DrømmeArkitekten® LIVE-eventet blir ledet av meg. De som kommer til dette eventet er alle mennesker fra alle samfunnslag som søker å oppdage deres sanne kall og deretter bygger et liv de elsker å leve!

DD_E9_1124_3603662502_3

Tiden du bruker på DrømmeArkitekten® LIVE er uvurderlig. Du vil kunne ta alt du lærer, dra hjem og  skape en helt ny måte å leve på, en drøm du har lengtet etter.

Livet ditt vil endre seg på måter du ikke engang kan forestille deg. Du møter mennesker som kan hjelpe deg med å bygge drømmen, eller som kan være din beste støttespiller. Mange knytter livslang vennskap.

Hvilken andre steder kan du koble deg til personlige fremtidsrettede, drømmetroende mennesker fra alle samfunnslag? Folk som alle er der for å støtte og oppmuntre deg og din drøm?

Og jeg vil være der med deg på hvert eneste trinn på veien, svare på spørsmålene dine og vise deg de mest effektive verktøyene og strategiene for å realisere drømmen din.

Tenk på hva du ellers kan gjøre med en halv dag som kommer deg så nær din drøm. Når du går på DrømmeArkitekten® LIVE, får du ferdighetene, kunnskapen, støtten og klarheten du trenger. Og en morsom tid med høy energi!

Maria Jacobsen

Min visjon er å hjelpe deg å realisere din største drøm. Som foreskrevet av loven kan jeg ikke og gir ingen garantier om evnen din til å oppnå resultater eller tjene penger med våre ideer, informasjon, verktøy eller strategier. Resultatene dine er helt opp til deg, ditt bevissthetsnivå, ekspertise, handlingen du tar og tjenesten du yter til andre. Eventuelle attester, økonomiske tall nevnt i e-poster eller referert til på noen av nettsidene våre skal ikke betraktes som eksakte, faktiske eller som et løfte om potensielle inntekter – alle tall er kun illustrative, som jeg er sikker på at du forstår. Når det er sagt, tror vi på deg og vi er her for å støtte deg i å gjøre endringene du ønsker for livet ditt og gi deg metoder, strategier og ideer som vil hjelpe deg i retning av drømmen din.

Drømme Arkitekten-01