Litt om meg - Maria Jacobsen

Hei!
Jeg heter Maria Jacobsen og driver coachingfirmaet DrømmeArkitekten. 

Være autentisk

Hele livet har jeg interessert meg for mennesker i alle aldre og for menneskers ve og vel.
Jeg har bestandig ønsket meg at alle mennesker skal føle seg trygge, harmoniske, autentiske og lette til sinns.
Jeg har flere sertifiseringer som både coach, kurs-veileder, og har flere pedagogiske fag fra universitetet i Oslo. I over 20 år har jeg jobbet som leder i forskjellige bedrifter, og har hjulpet mange mennesker med å bygge opp sine drømmer.

Endring av tankesett, forandrer livet. 

Jeg er virkelig takknemlighet når jeg jobber med modige kvinner og hjelper dem å transformere livene sine til det bedre, og lukke gapet mellom livet de lever og livet de elsker å leve.
Det finnes ikke noe mer spennende og inspirerende enn å se enkeltpersoner fra alle samfunnslag, skape fenomenale endringer i tankesettet og se resultatene. Flere ganger blir personen ved slutten av coaching-programmet overrasket over hvor mye de egentlig har oppnådde på så kort tid.

Suksess i livet.

Det er ingen snarveier til suksess. Likevel, med de riktige verktøyene og ressursene kan du fremskynde suksessen, slik at du oppnår dine mål og realiserer drømmene dine på langt kortere tid enn du kunne ha gjort på egen hånd.

Det mest effektive er å ha en coach eller mentor som hjelper deg med å gi deg ett dytt i riktig retning, ved å skape seg en intensjon med hvordan du ønsker å leve livet og transformere det til konkrete mål. 

De riktige verktøyene og motivasjon.

Jeg som coach vil gi deg verktøyene og motivasjonen du trenger for å gjøre disse målene til virkelighet.
Som en DreamBuilder Coach og Life Mastery Consultant, sertifisert av Brave Thinking Institute, kan jeg hjelpe deg med å designe og manifestere et liv som er i harmoni med deg selv. Jeg tilbyr dynamiske coaching programmer tilpasset dine spesifikke behov.

Med DreamBuilder-teknologien hjelper jeg kunder med å oppnå ekstraordinære resultater på kortere tid. Jeg har lært opp flere klienter til å låse opp sitt sanne potensial og leve et liv de elsker å leve.

Workshops og coaching-programmer som hjelper kunder å oppnå nye resultater

Som en ettertraktet Coach og profesjonell foredragsholder tilbyr jeg også inspirerende workshops rundt om i landet, så vel som transformerende
dyptgående coaching programmer som hjelper kunder å oppnå nye resultater.
Jeg tilbyr innholdsrike interaktive workshops som tar dere med på en reise der dere designer, definerer, tester og opplever en krystallklar visjon om livet du vil elske å leve - et liv som er i samsvar med dine kjerneverdier. Ditt unike deg.

Coachingen min, lar deg og meg jobbe sammen (en-til-en) gjennom et svært effektivt og velprøvd program som vil støtte deg i å akselerere resultatene og oppnå dine mål.
Denne økten vil hjelpe deg med å bli klar over hva du vil, hva som holder deg tilbake og hva som er ditt neste store skritt.

 

Ta kontakt.

Jeg har et begrenset antall avtaler tilgjengelig, hvis du er interessert i personlig coaching, kan du bare sende meg en melding for en gratis konsultasjon.

Uansett hva du foretrekker, er hvert coaching-scenario nøye planlagt for å oppnå maksimal effekt innenfor:
• Å bryte seg fri fra begrensende tanker og mønster
• Selv-sabotasje
• Utvikle autentisk selvtillit
• Fastslå hva som betyr mest for deg
• Strategier for å overvinne frykt, tvil og bekymring
• Bruk dine nåværende forhold som spaker for å nå dine mål
• Å forstå de manglende og ofte misforståtte elementene i effektiv måloppnåelse

Bli deg selv.
Bli kjent med deg selv.
Bli sterkere og tryggere i deg selv.

Alle er vi unike, like unike som et fingeravtrykk. Alle har vi drømmer som vi holder innerst inne i hjertene våre. Denne drømmen vil jeg hjelpe deg med å finne, designe, teste og sette ut i livet.

Du er Unik - vær din egen drømmearkitekt!

Maria ♡


Maria Jacobsen