Oppdag de sikre og repeterbare systemene for å skape livet du drømmer om. 

PROGRAMMER

Over flere år har jeg hjulpet mange mennesker med å bygge drømmene sine, få raskere resultater, og skape seg et rikere og mer innholdsrikt liv. 

I løpet av de siste 22 årene har jeg jobbet som prosjektleder med store grupper av både barn og voksne som kommer fra Norge og utlandet. Målet med disse prosjektene var å lære dem til å bli mer selvstendig, stole på seg selv og våge å gjøre ting som de syntes var litt skumle. De lærte også at drømmer kan bli sanne.

Jeg har blitt intervjuet av både  TV2, NRK og nasjonale aviser som VG, Dagbladet, Aftenposten og andre mindre lokalaviser. Som en ettertraktet livsveileder og profesjonell foredragsholder tilbyr jeg inspirerende workshops over hele landet, samt transformerende coachingprogrammer som hjelper klienter med å oppnå nye versjoner av seg selv. Dette har jeg fått mange positive tilbakemeldinger på, hvor tidligere klienter har informert meg om at de har klart å lage seg et liv som gir mer mening, og også et bedre åndelig liv.

Med kombinasjon av den beviselige og testede DreamBuilder-teknologien, hjelper jeg mine klienter til å oppnå ekstraordinære resultater på kort tid. Det å jobbe med mennesker, og å hjelpe de med å forandre livene deres, og lukke gapet mellom livet de levde og livet de ELSKER å leve - det fyller meg med glede og takknemlighet. 

Jeg tilbyr innholdsrike og interaktive workshops, som tar deg med på en reise der du designer, tester og skaper deg en krystallklar visjon om livet du vil elske - et liv som er i tråd med ditt høyeste formål. Du vil ha en unik mulighet til å "gå inn i" det livet du forestiller deg og føle på et: 

"JA, dette livet elsker jeg".

Program - DrømmeArkitekten

Dette Dreambuilding programmet er utviklet av The Brave Thinking Institute. Dette er et sikkert, beviselig og testet repeterbart system som kalles for DreamBuilder programmet. Systemet består av 10 steg for å komme ut av fastlåsthet. 

Dreambuilding-verktøyene har hjulpet tusenvis av mennesker over hele verden på fantastiske måter, som over de siste 40 årene ser fantastisk transformasjon på kort tid, med den største letthet og lek. 

JA, Jeg ønsker mer info!
DBP-EmailHeader-ForCoaches

Life Mastery er et 6 måneders dypdykk for å oppnå suksess i ALLE områder av livet ditt. Dette innholdet er basert på 40 års forskning på kunst og vitenskap om personlig suksess. 

Du vil få tilgang til den mest kraftige og mest innovative prosessen som er tilgjengelig idag for raskt og permanent transformere dine drømmer til virkelighet. 

JA, Jeg ønsker mer info!
LMProgram-EmailHeader-Coaches