DrømmeArkitekten® LIVE

Skap Livet Du Drømmer Om!

Gjør drømmen om til virkelighet, med den trinnvise resultatformelen som fungerer hver gang. 

 
Lørdag 15. oktober - kl. 10.00-16.00.
Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo.

Ordinær pris: 1617,-
Early Bird!  499,-  

Bli forelsket i livet ditt igjen! Du går fra eventet med...

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Deltaker
Order summary
Kun 21 plasser tilgjengelig Skriv inn din e-post for å reservere din
thumbnail_mariaforside

DrømmeArkitekten® LIVE

NOK 499
Totalt beløp NOK 499

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Hør hva andre sier om DrømmeArkitekten LIVE. 

thumbnail_DSC_0161 







Jenny Evgenia (t.v) roser Maria for et tankevekkende og oppløftende arrangement. Dette var veldig fint. Vi fikk kjenne på og forstå at det vi har i livet nå er nok for å lykkes. Det handler om å tørre å anerkjenne det man bestemmer seg for og bare gjøre det. Vi må leve, i stedet for konsentrere oss om HVORDAN vi skal  leve. Flere må lære disse viktige verktøyene. 

 











Monica Ekelund
Det var fantastisk å få hjelp til å skape seg en visjon. Vi styrer vårt liv og vi har mulighet til å leve det livet vi drømmer om.

Elin
Jeg skrev ned og fikk testet drømmene mine i de fire viktige områdene i livet. Jeg som de fleste andre, så velger vi først utdanning, så jobb og så lar vi det 
andre komme rekende på en fjøl.
På dette eventet ble vi undervist og coachet slik at vi fikk frem hva vi virkelig ønsket å ha i livet. Det var en god følelse å kjenne på, at det er faktisk jeg som bestemmer hvordan livet mitt skal være, og med de riktige verktøyene så blir alt mye, mye lettere.

Hvem er Maria Jacobsen 

Maria Jacobsen hjelper deg med å designe og manifestere et liv som er i harmoni med ditt sjels formål. Hun inspirerer og gir til alle som blir tiltrukket av henne muligheten til å leve i sitt høyeste selv i både kjærlighet og glede. 

Hennes lidenskap er å lære klienter til å låse opp sitt sanne potensial, oppnå utrolig suksess og leve et liv de ELSKER å leve!
Som en høyt etterspurt transformasjons coach og foredragsholder, tilbyr hun inspirerende workshops og livsforvandlende coaching-programmer som hjelper mennesker til å forbinde seg dypt til drømmene sine.

Hun har de siste 35 årene vært genuint interessert i personlig utvikling og har bestandig hatt troen på at mennesket kan leve et liv i overflod, glede og dyp mening.

Hun har undervist både barn og voksne til å samarbeide til tross for forskjellige religioner, språk, og kultur, slik at de fikk mer tro på seg selv og lærte at drømmer kan bli sanne.

Som sertifisert DreamBuilder Coach og Life Mastery Consultant kombinerer hun sin unike bakgrunn med de mange prinsippene hun har lært over de siste 35 årene og hjelper mennesker til å oppnå ekstraordinære resultater på kort tid!


Meld deg på over 🖐  og kom i kontakt med andre likesinnede.